Guide: Dette byder Århus Ø på

Indholdsfortegnelse

Vi har udarbejdet en guide til dig, som påtænker at flytte til Aarhus. Aarhus byder på rigtig mange dejlige steder, og især Aarhus Ø er en bydel i Aarhus i rivende udvikling. Aarhus Ø er godt på vej til at blive en bydel, som har masser at byde på med et spændende byliv, og et helt hav af muligheder, når det kommer til bolig. 

Aarhus Ø er en ny bydel tæt ved vandet og havnen, som altid har haft en vigtig betydning for Aarhus, og netop nu sker der en fantastik forandring på hele havneområdet nær centrum. Vi har nedenfor listet nogle af de ting, som du finder i den nye bydel i Aarhus.

Dette byder Aarhus Ø på

På Aarhus Ø har arkitekterne fået frit spil, og ny og moderne arkitektur skyder op og blander sig med byens eksisterende arkitektur og miljøer. Hele området fremstår nu som en charmerende kanalby, og med den sydvendte trappeopsats foran Navitas kan du på få minutter gå fra caféerne i midtbyen og ned og dyppe tæerne i vandkanten. At flytte til Aarhus Ø vil du sent fortryde!

  • Havnebadet

I sommermånederne juli og august kan du tage en dejlig svømmetur i Havnebadet, der indeholder et 50 meter bassin, et børnebassin, et bassin til de lidt ældre børb og et udspringsbassin til dig, som ønsker at prøve kræfter med det. 

  • Aarhus Havbane

Holder du af at svømme, så er Aarhus Ø lige noget for dig, da Aarhus Havbane er placeret lige i området. For enden af Aarhus Ø finder du Aarhus’ Havbane, der er 500 meter lang bane, hvor du rigtigt kan folde din svømning ud. Havbanen er godkendt af søfartsstyrelsen og markeret af gule og orange bøjer, der betyder, at alle skibe har forbud mod at sejle på banen, så du kan altså være helt tryg ved at svømme rundt der!

  • Nicolinehus

Lejligheder Århus Ø er noget der bliver snakket en hel del om i Aarhus i øjeblikket, da nye byggerier skyder op i Aarhus Ø konstant – og byggeriet Nicolinehus er ingen undtagelse. Nicolinehus opføresr Aarhus Øs første dagligvareforretning sammen med en række kontorer, specialbutikker, madmarked og mere end 25.000 boliger, hvor det er til både at komme i nærheden ejerboliger og lejeboliger. Nicolinehus er en helt nytænkende måde at bygge lejligheder på, da byggeriet indeholder alt hvad man skal bruge i sin dagligdag. Byggeriet af Nicolinehus er i skrivende stund i gang, og indflytning forventes at kunne ske i 2022.

Du kan læse videre i artiklen 3 grunde til at flytte ind i Nicolinehus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *