Valg af din næste luksus taske

Indholdsfortegnelse

Er du på udkig efter din næste dyre køb eller din næste investering? Og ved du ikke helt, hvad du skal vælge? Netop dette kan du finde mere ud af i nedenstående samt via følgende link sælg din luksus taske

Valg af luksus taske 

Det er ret beset i høj grad individuelt, hvilke type luksus tasker, herunder farve, materiale, størrelse og design, der falder i netop ens egen smag. Indenfor de traditionelle og velrenommerede taskebrands, eksisterer der mange brands, som har deres eget signaturdesign, farver og stil. Tag for eksempel Louis Vuitton, der med din brune farver og velkendte monogram-mønster, som vi alle kender til. Louis Vuitton har senere udvidet deres sortiment af farver, med enten den hvide baggrund og de flerfarvede monogram-mønstre, ren stort og øvrige farver på farvepaletten. Velkendt for langt de fleskte Louis Vuitton tasker er dog, at LV mønstret går igen i alle deres tasker. Tager vi i stedet Gucci, som ligeledes er velkendt for deres GG logo, der siden mærkets oprindelse er gået igen i Gucci’s design, investeres der ligeledes her i en taske, hvor langt størstedelen har stiftet bekendtskab med taskemærkets design. I Gucci’s sortiment er der den velkendte grå/beige tonet taske, der med det mørkebrune GG logo fylder tasken ud. Senere hen er der i Gucci’s sortiment ligesom ved Louis Vuitton kommet flere nuancer og trends til, men ikke desto mindre investeres der i dette brand ligeledes i et velkendt GG logo. Det samme gør sig gældende for det mærke vi alle kender – Chanel – der med det verdenskendte CC logo er en taske, som langt størstedelen af verdens kvinder drømmer om at få fat i. Chanel tasken ligger dog i modsætning til de øvrige omtalte brands i den lidt dyrere ende, hvor størstedelen af Chanel’s tasker beløbsmæssigt overstiger 20.000 kr. Er man dog villig til at vente lidt tid, spare op og bruge flere penge på en taske, er der ligeledes den velkendte ”Birkin” model, som Hermés står bag. Denne taske er ligeledes ikonisk og en taske, som alle sukker efter og med god grund. Birkin tasken ligger nemlig i en prisklasse, som mange ikke kan være med på og desuden er der lange ventelister man skal igennem, førend man får fat i sin nye taske. Rent prismæssigt spænder Birkin tasken mellem 150.000 og 1.000.000 kr., alt efter, om man er til alligatorskin, slangeskin, læder eller noget helt fjerde. For mere om valg af din næste luksus taske, læs her sælg din luksus taske

Du kan læse videre i artiklen Drømmer du også om en Mulberry taske?.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *