Mere sprit i 2021, er du klar?

Psst. Ja dig. Jeg så det godt. 

Er du ikke lige sød at komme tilbage igen og spritte af efter dig? Vi står i en ekstraordinær situation, corona er stadig en fjendtlig én af slagsen og vi må tage ansvar. Ikke kun over for os selv. Ja, du har nok hørt det før. Ordet ”samfundssind” det er lige netop det ord, som vi bare må have i tankerne. Derfor så er det nødvendigt at spritte borde og stole af, efter brug mellem møder og kunder. For hvis man lige nyser i albuen og sætter albuen på bordet? ja, det er nok ikke lige et smart træk i denne tid. 

Skal vi ikke aftale at 2021 bliver året hvor vi spritter endnu mere?

For nu burde det da snart blive en fastgroet vane, eftersom at corona snart har eksisteret i et år. Så lad os dog aftale at 2021 bliver året! året hvor vi er færdige med at lege politibetjente, året hvor vi ikke skal holde øje om den foran os spritter sine hænder af. Året hvor vi bare automatisk, tager ansvar og spritter af efter os. 

5 gode råd i kampen mod corona på jobbet

Vi har samlet 5 gode råd, som man netop kan tage med sig til næste møde!

1. Vask hænder! grundigt! ikke bare ud og skylle hænderne af, vi vil af med bakterierne og derfor er en grundig håndvask nødvendig. Selvom du lige har vasket hænder, er det stadig nødvendigt at spritte hænder af, når du træder ind i et mødelokale. 

2. Sprit bord og stol af. Sæt dig med afstand til dine kollegaer eller kunder i mødelokalet. Sørg for at i hverken giver håndtryk eller lignende når i går ind i lokalet. 

3. Undlad at ligge din maske på bordet, eller dine handsker. Du har måske lige haft dine handsker på og kløet dig ubevidst i ansigtet. Det er ikke smart. Så sørg for at bordet er ryddeligt og uden hverken halstørklæde, maske, eller handsker. 

4. Når mødet er slut, så afsprit både hænder, bord og stole. Undlad at give håndtryk, gå ud af mødelokalet én ad gangen og vask hænder så snart det er muligt igen. 

5. Sidste råd er at passe godt på dig selv, dyrk motion og få nok søvn. Tag eventuelt et tilskud D-vitamin. Dette skal egentlig sørge for at dit immunforsvar bliver opretholdt, hvilket er positivt i hele kampen mod at få en virus. 

Du kan købe overfladedesinfektion her. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *