Tjen lidt ekstra i julen med disse to tips

Hvis du går over vender hver en eneste julemønt disse dage, for at få råd til både julemad, gaver, adventpakker og nytårsraketter, så er du langt fra den eneste. Julen er en hård økonomisk sæson for mange, der desværre glemmer (eller ikke har kapital til) at gå og spare lidt op igennem hele året – og ofte resulteerer denne glemsen i frustationer og en flad januar – og det er en irriterende sitaution at sætte sig selv i, når det så nemt kan undgåes.

Går du og har hovedet i blød over metoder som du kan tjene lidt ekstra på i denne måned, så er du komem ttil det rette sted. I denne artikel griber jeg fat i et par gode måder som du kan tjene til gaverne på, uden at behøve at prostituere dig selv eller optage et lån. 

Sælg ud af dine gamle sager

Guldpriser, sølvpriser, antikpriser – der er meget forskelligt du kan gribe fat i her, hvis du har et godt- og fyldt kælderrum eller depot, der virkelig kunne trænge til at blive ryddet op. Mange menensker aner slet ikke hvor mange rigdomme de egentligt har i deres depoter, og hvis du har en flad jul (ligesom mig) så kan det gå hen og blive din redning. 

Guldpriser er eksempelvis en af de ting hvor uanset hvor lidt du har det, så er du altid garanteret at gå ud fra butikken med mindst et par hundrede kroner – og det er alligvel en helt ny bog til et familiemedlem. 

Ryd op i dine abonnementer

Mange mennesker aner slet ikke hvor mange ting de egentligt abonnerer på, før de er løbet helt tør for penge. Vi har Netflix, Disney+, Spotify, Tv2Play og så videre. Hvis du virkelig er ude på at spare kunne dette være julen hvor du én gang for alle sagde farvel til din abonnementsafhængighed og frigjorde dig fra at skulle betale flere hundrede kroner hver eneste måned. 

Derudover kunne du også kigge mod at spare i hverdagen – bruger du den dyreste olivenolie man kan få? Skift til en billigere. Tager du lange bade med kogende vand? Det koster altså også ret mange penge på bundlinjen. Har du udelukkende gamle pærer derhjemme? Skift dem alle sammen ud med LED lys. 

Alle disse ting er med til at gøre at du sparer en lilel smule hver eneste dag, og med 365 dage på et år kan det nå at løbe op i mange penge. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *