2 grunde til at investere i et Rolex Submariner Date ur

Et armbåndsur kan bringe dig elegance og stil som en del af et praktisk smykke. Hos Swisstime forhandler vi mange forskellige brands inden for kvalitets ure, men ét særligt ur, som har vundet vores kærlighed, er et Rolex Submariner Date. Vi vil gerne præsentere dig med to gode grunde til hvorfor din næste investering bør være i et Rolex Submariner Date ur, da vi ikke vil have du går glip af muligheden for at købe det via os hos Swisstime. Vi tilbyder nemlig top service og hjælp med alt det praktiske ved købet, og vi kan endda tilbyde dig finansieringsstøtte til dit køb. Så læs med her, hvor vi giver dig to gode grunde, eller gå blot direkte ind på vores hjemmeside rolex submariner date og se billeder af uret, læs mere om detaljerne og kontakt os ved interesse eller hvis du har nogle spørgsmål. 

1. Elegant desing med praktisk greb

Rolex Submariner Date er en model med en 40 milimeter ur-kasse, som har en keramisk lunette og et klassisk design. Rolex leverer altid tidsløse designs, og Rolex Submariner Date er blot endnu et skud på stammen med et simpelt ur-kasse design, flot sort emalje og sterling rem. Du investerer derfor i et ur, som vil komme dig til gode i mange år frem, både på grund af designets tidløse udseende, og på grund af top kvaliteten, der altid ligger bag et Rolex ur. Uret har automatisk optræk og en dato tavle i urskiven. Derudover er uret vandtæt har selvlysende visere indeks, hvilket gør uret brugbart i mange forskellige kontekster, da det kan klare forskellige ekstreme forhold. 

2. Top service fra Swisstime

Hos Swisstime ved vi godt, at et Rolex er en dyr investering, og selvom vi kan tilbyde en god pris på uret ved forespørgsel, så er det ofte et højt belød at skulle betale her og nu. Derfor har vi hos Swisstime implementeret et finansieringsstøtte tilbud, hvor vi sammen med dig kan finde en afbetalingsmulighed, som passer til dit behov. Dermed håber vi, at købet kan blive nemmere for dig, så du kan få fingrene i dit drømme ur med en god sikkerheds fornemmelse. Derudover tilbyder vi vejledning og råd ved køb af eksklusive ure, så hvis du for eksempel er interesseret i et Rolex Submariner Date ur så kan du altid tage en snak med os om dine mulighed for finansieringsstøtte, hvordan du passer på uret, råd til reperation og meget mere. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *